Címlap

Fogfehérítés - Ragyogóan fehér fogak

A dohányzás, a kávé, a tea, és a mai élelmiszerekben nagy mennyiségben előforduló mesterséges színezőanyagok illetve bizonyos gyógyszerek a fogak elszíneződését okozzák. Mindössze 30 perc alatt gyönyörű fehér fogakra tehet szert. A beyond™ technika a fogak felszíni és mélyebb rétegeit egyaránt képes megtisztítani az elszíneződésektől.

Az általunk alkalmazott fogfehérítési technika háromszor nyolc perces kezelési ciklus alatt érzékenységmentesen, vagy a kezelést követő egy-két napra korlátozódó átmeneti érzékenység mellett ragyogóvá és fényessé varázsolja mosolyát.

Ezt az eredményt úgy érjük el, hogy egy speciális érzékenységcsökkentő adalékot tartalmazó fogfehérítő-gélt alkalmazunk. Az anyagot - annak aktivációjához szükséges - 450-520 nanométer hullámhosszúságú fényt kibocsátó speciális fogfehérítő-lámpával világítjuk meg.
A fogfehérítés eredményeként a fogazat átlagosan nyolc árnyalattal lesz világosabb. Az árnyalatot ebben az esetben egy, a fogorvosok által a fogpótlások színének megállapításához használatos VITA fogszínkulcs skáláján kell érteni.

Tudományos tesztek bizonyítják, hogy a beyond™ kezelés után a fogak színében a Vita színskála szerinti 5 – 14 fokozatnyi javulás figyelhető meg. Az eredmény 30 %-al jobb mint az otthoni használatra alkalmas fehérítő esetében. A fogazat minden esetben érzékelhetően fehérebb lesz, mint az eljárás alkalmazása előtt.

A beyond™ -dal a fehérítés folyamata mindössze 30 percig tart. A fehérítés alacsony hőfokon történik így elkerülhető a fogidegek irritációja. A beyond™ mindössze egyszeri kezelés, melynek következtében nem lépnek fel mellékhatások, az eredmény pedig két évig is látható. A beyond™ módszer ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás